3 éven keresztül zaklatta saját lányát

3 éven keresztül szexuálisan zaklatta saját lányát.

A 40 éves ember, merthogy apának mégsem neveznénk, szexuálisan zaklatta 12 éves kora óta saját lányát. A lány most 17 éves, és a jelenlegi barátja jelentette fel a 40 éves zaklatót.

Hétfőn a Queenslandi Hervey Bay Kerületi Bíróság elé állt, ahol bűnösnek vallotta magát a saját gyermekének szexuális zaklatásában. Mint kiderült a lányt egészen 15 éves koráig molesztálta, szexuálisan bántalmazta. A jelenleg 17 éves lány is jelen volt a tárgyaláson, egy nyilvános galériából nézte végig az ítélethirdetést.

Jane Show koronaügyész elmondta, hogy itt nem csak az erőszakról van szó, vagy a többi évi szexuális zaklatásról, hiszen a 40 éves vádlott a lány apja volt. Ez sokkal rosszabb mindennél, a férfi szeretet és apai viselkedés helyet eljátszotta a gyermek bizalmát, visszaélt az apa “szerepkörrel”. A szörnyű esetek esténként, amikor a lény testvérei már aludtak, történt meg. A vádlott a lánynak a hallgatásért cserébe kiváltságokat adott. De mindig hozzátette, hogy ha bárkinek beszél nagyon nagy baja lesz!

A férfi többször szadista módon elégítette ki vágyait, illetve egy alkalommal felvette az egész esemény telefonjára. A lány kérlelte a férfit, hogy törölje a képeket, videót de az nem tette meg. Ezután a sértett elmondta akkori barátjának az egész történetet. A fiú feljelentése alapján a rendőrség elfogta a gyanúsítottat.

A vádlott első körben azzal próbált védekezni, hogy saját lánya csábította el, de az ügyészség nagyon hamar cáfolni tudta az állítást. Továbbá a vádlott alkoholizmusa, szorongása és depressziója is napvilágra került. Ezeknek következményeként vált el előző feleségétől, de a gyerekek nála maradtak. A férfit elítélték.

A most 17 éves lány iskolába is, de főként terápiákra, kezelésekre jár, hatalmas mentális sérülést szenvedett el, attól az embertől akinek védelmeznie kellett volna őt. A legmeglepőbb mégis az, hogy az alkoholista, érzelmileg labilis szexuális zaklató 7 éves börtönbüntetést kapott, és jó magaviseletért leghamarabb 2021-ben már szabadulhat is.

A kép csak illusztráció

Facebook hozzászólások

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.