Szombathelyen akarnak kátyutlanítani.

A kutyások már megint rombolják a szuper kátyúkat, ezúttal Szombathelyen. Hogy lesz így tengelytörés? :(

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt az idén sem hagyott fel a meglévő, és jól funkcionáló kátyúk elrontásával. Rengeteg településen végeztek kátyúromboló akciókat, mely igen kemény Önkormányzati fellépést is magával vonzott. Ugyanis nem egy esetben szólították fel a Kutyásokat, hogy azonnal állítsák vissza a kátyúkat eredeti állapotukba. Förtelmes gaztett, amit 1000 év fizetett sörívással kell büntetni.

Ennek ellenére csak nem hagynak fel a rendbontó magatartással, és a párt pénzét is felhasználják a kátyúk betömésére, pedig annyi másra is el lehetne költeni, mintsem hogy az utakat ebből tegyék rendbe. Sőt! Odáig merészkedtek, hogy Szombathelyen gyűjtésbe, és információ szerzésbe is kezdtek.

A Vas megyei “Kutyaszervezet” felhívást adott közzé, amiben a lakosságot kéri anyagi támogatásban, illetve a szombathelyi kátyúk helyének megadásában is. Nyilván várható, hogy ismét betömnek akár 50 szuper kátyút is, mint Pécsett, ezzel elvéve szegény autósoktól egy tengelytörés hihetetlen örömét.

… Szombathely igazi kátyú-paradicsom. Városunkban az utóbbi években kifejezetten megnőtt a kikapcsolódni vágyó kátyúk száma, akik az önkormányzat kátyúturizmussal kapcsolatos áldásos munkásságának hála, évről-évre egyre többen vannak. Ekkora rohamra viszont a város lakossága nem volt felkészülve és az önkormányzat kezéből is kicsúszni látszik a gyeplő. Az utakat és járdákat ellepő részeg kátyúk egyre többször keverednek konfliktusba a helyiekkel. Verekednek, kocsikerekeket lukasztanak ki, direkt defektet okoznak, sőt olyan is előfordul, hogy a gyanútlanos sétáló emberek bokájára támadnak rá, kificamítva azt. …

->olvasható a http://koszpenz.ketfarkukutya.com -on

Vajon meddig hagyjuk még nekik, hogy az emberekre költsék az adót, a pártpénzt vagy akár a támogatásokat? Szeretjük ha defektet kapunk, vagy ha hangos reccsenéssel tudatja soros motorú autónk, hogy végre tengelytörést kaptunk valamelyik veterán kátyúban. S, még ingyen sört is akarnak… Ez biztos, hogy veszélyes, meg amúgy is Soros!

Facebook hozzászólások

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.