Nem adott semmit mert a szülők leszbikusok

Azért nem segített a daganatos gyermeknek, mert szülei leszbikusok.

A 18 hónapos Callie mindkét anyukája nagyon rossz hírrel kellett hogy szembenézzen. Rosszindulatú idegrendszeri daganatot diagnosztizáltak a kislánynál. A gyermeknek két anyja van, leszbikus szexuális beállítottságuk miatt a kislánynak nem volt és nem is lesz apja.

Albree és Tiffany közeli barátjuknak köszönhetően megindult egy adománygyűjtés. A kórházi ellátás számlái igencsak magasak, és az adományokból tudják fedezni ezt. Majd az egyik nap az alábbi üzenetet kapták:

Callie-ért szólnak az imáim. Adományoztam volna 7600 dollárt a gyűjtésébe, de aztán rájöttem, hogy a szülei leszbikusok. Ezért inkább a St. Jude kórháznak adtam. Sajnálom. Még mindig imádkozom érte, de talán ez Isten módja arra, hogy felhívja a figyelmet, a lánynak egy apukára és egy anyukára van szüksége, nem két anyukára.

-> Bren Marie a Facebookon közölte ezt a két anyukával

Higgadtak maradtak és nem reagáltak Bren üzenetére, bár nem értik hogy egyáltalán miért is kellet ezt írnia. A 7600 dollártól, azaz közel 3 millió forinttól elesett a gyermek, viszont az eset utáni hírek okán többen is jelentkeztek adományozásra. Így közel 32 millió forint gyűlt eddig össze.

Az adománygyűjtés egyébként a GoFundMe jóvoltából itt is elérhető.
LINK

Facebook hozzászólások

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.