Leejtette az orvos a csecsemőt

Az apa videóra vette, hogy megszületett ikerlányai közül az egyiket elejti az orvos.

Az Arizonában élő szülők most válaszokat várnak a kórháztól, mert megszületett iker gyermekei közül az, amelyiket az orvos leejtette. Majd egy ultrahang vizsgálat után a csecsemő bal agyféltekéjén vérömlenyt találtak.

Az apa szerdán tette Facebookon elérhetővé azt a videót (a cikk alatt) amiben meg szerette volna örökíteni az ikrek születésének utolsó pillanatait. Konkrétan azt, hogy éppen tisztítják őket az ápolók és orvosok. A felvételre az a momentum is rákerült, amikor az orvos kezei közül az egyik gyermek kicsúszott és a betegágy szélére esett, éppen elkerülve azt, hogy a földre zuhanjon. Az esés így is kb 40-50 cm lehetett.

A videón jól látszik, hogy az orvos is megijedhetett, de természetesen ez a tényeken nem változtat. Az apa azonnal számonkérte az orvost, és megmutatta neki a videót, de az semmit nem reagált rá. A Morgan névre keresztelt csecsemő 12 napig maradt a kórházban megfigyelés alatt, és az 5. napon fej-ultrahangot készítettek róla. Ekkor derült ki, hogy a gyermek agyában vérömleny keletkezett.

A szülők elmondták, hogy a neurológiai eredményekre augusztusig várniuk kell. Közben a kórház is nyilatkozott, melyben elmondták, hogy betegeik, pácienseik egészsége mindennél fontosabb, ezért egy nagyon átfogó vizsgálatot kezdeményeztek az ügyben.

Forrás: Daily Mail

Facebook hozzászólások

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.