Dr. Ujhelyi István MSZP

Ujhelyi (MSZP) a majálison tartott fórumot, és a Vadhajtások bloggerének minősíthetetlen viselkedése sem zökkentette ki.

Bár Bede Zsolt úgy gondolja, hogy Ő maga az újságírás szentélye, azért neki sem lenne szabad idáig fajulni. Leállt vitatkozni Dr. Ujhelyi Istvánnal, de a képviselő sokkal rafináltabb volt. Úgy “megforgatta” Bedét, hogy azt is beismerte amit nem biztos hogy akart.

Ujhelyi István egy provokációs kérdéssel támadta meg Bedét, ő pedig azonnal el is bukott. Szóval a szópárbaj elég rövidre sikerült. Majd mikor rájött, hogy csőbehúzták angolosan távozott, bár azért egy “f@szopó kommunisták” bekiabálás még belefért.

Az esethez hozzátartozik, hogy tavaly valaki egy Ujhelyi nevével ellátott bábut akasztott fel a II. János Pál pápa téren. Ez elég súlyos fenyegetés, és a rendőrség is nyomozásba kezdett, de nem találták meg a tettest. Vélhetően Ujhelyi tudta hogy Bede áll a dolog mögött, és ügyesen ki is szedte belőle. Nem lenne meglepő ha ezután Bede ellen eljárás indulna.

Hajnalban számoltunk be arról, hogy a Magyar Nemzet munkatársa megpróbálta elferdíteni a riportalanya történetét, akként hogy az neki és a lapjának is szimpatikus legyen. Most pedig a Vadhajtások bloggere lőtte el a pöttyöst. Normális országban azonnal eltiltanák a publikálástól az ilyen embereket.

A teljes MSZP fórum ITT érhető el.

Az incidens pedig a lenti videó alatt tekinthető meg.

Facebook hozzászólások

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.